Vajza e faraonit gjeti një fëmijë në lumë dhe nuk mund t’i

Vajza e faraonit gjeti një fëmijë në lumë dhe nuk mund t’i

4.9.2021, 8:02:03 e pasdites
Vajza e faraonit gjeti një fëmijë në lumë dhe nuk mund t’i rezistojë sjelljes së saj në shtëpi. Zbulimi i Moisiut (1904) u pikturua nga Lawrence Alma-Tadema dhe u shit për 36 milion dollarë në 2010. #Art #Painting #Artwork #ArtHistory #HistoryofArt #Moses #Biblical #Baby #LostandFound #Exodus #Pharaoh #Princess #AlmaTadema #Victorian #Painter #Artist

Postime të ngjashme